Український науковий центр екології моря долучився до проведення Інформаційно-просвітньої кампанії «Сила в дії 2.0: Знання та Обізнаність», яка реалізовується ГО «Центр Демократичного Розвитку Молоді «Синергія» в межах Глобального тижня дій задля Цілей Сталого Розвитку (або Global week to «Act4SDGs»), який проходить з 16 по 25 вересня 2022 р. по всьому Світу.

Кампанія пройде у гібридному форматі. Освітньо-практичний форум «Act4SDGs», що відбудеться 17 вересня, заплановано провести на території УкрНЦЕМ. Учасники матимуть можливість прослухати ряд лекцій на тему Цілей сталого розвитку, поспілкуватися з експертами, дізнатися багато нового про екологічні ігри та отримають навички вирощування рослин з кісточок, які залишаються після споживання фруктів.

24 вересня відбудеться Ігровий онлайн-лекторій «Act4SDGs», тематика онлайн заходу корелюватиметься з презентаціями представленими на Форумі. Проте на учасників лекторію також очікує участь в кліматичній грі «Keep Cool».

Протягом всього періоду, починаючи 13 вересня і аж до жовтня, триватиме Інформаційна кампанія під егідою руху за «Climate, Justice and Peace!». На сторінках соціальних мереж ГО ЦДРМ «Синергія» будуть розміщуватись тематичні дописи та проводитимуться онлайн-конкурси з призовим фондом.

До участі в заходах Інформаційно-просвітньої кампанії «Сила в дії 2.0: Знання та Обізнаність» запрошуються всі бажаючі представники молоді, значна увага при відборі учасників на оффлайн активності приділятиметься представникам ВПО, що проживають на території Одеси. Онлайн формат та челенджі в соцмережах не обмежуються територіально.

На даний момент ще триває відбір учасників до Освітньо-практичного форуму «Act4SDGs». Для того, щоб потрапити на захід потрібно заповнити онлайн-анкету до 10:00 (ранку) 16.09.2022 р.: https://forms.gle/jddrrZgBpRdA21Nk8

********

Інформаційно-просвітня кампанія «Power in Action 2.0: Knowledge and Awareness» офіційно зареєстрована на глобальній мапі «Act4SDGs» та представляє українську спільноту серед тисячі інших запланованих активностей з усього Світу.

Глобальний Тиждень Дій об’єднує людей, щоб надати їм можливість направити свої індивідуальні та колективні дії проти війни, нерівності та змін клімату, а також для досягнення Цілей сталого розвитку до 2030 року.

Щоб дізнатися більше про «Global week to «Act4SDGs», відвідайте офіційний сайт Руху: https://act4sdgs.org

В соціальних мережах відслідковувати активності міжнародної спільноти можна за наступними хештегами: #FlipTheScript ; #Act4SDGs

Більше інформації про Інформаційно-просвітню кампанію «Power in Action 2.0: Knowledge and Awareness» на сторінці ГО ЦДРМ «Синергія»:

https://www.facebook.com/cddy1synergy/